Vacatures

Vacature: administratief medewerker

FysioTek is een jonge dienstverlenende organisatie. We ondersteunen een groeiende groep fysiotherapeuten en huidtherapeuten in de verstrekking van medische hulpmiddelen door het verzorgen van trainingen, contractering met zorgverzekeraars en administratieve afhandeling van orders en declaraties.

Wat ga je doen?
Voor ons servicedeskteam zoeken we een enthousiaste, servicegerichte collega met ervaring in een administratieve functie. Jouw werkzaamheden bestaan uit het verwerken van de binnengekomen bestellingen, die je controleert op volledigheid en juistheid, en daarna doorstuurt naar de fabrikant. Bij dit bestelproces heb je regelmatig contact (zowel per mail als telefonisch) met de fysio- en huidtherapeuten én fabrikanten. In eerste instantie zul je je bezig gaan houden met bestellingen, telefoon en mail. Daarnaast is er ruimte om later nog andere (administratieve) taken op te pakken, zoals het aanvragen van machtigingen, het verwerken van facturen en declareren van bestellingen.

Wat verwachten wij van jou?

Je hebt minimaal MBO werk- en denkniveau en aantoonbare werkervaring op administratief gebied. Je bent accuraat, stressbestendig en oplossingsgericht. In de praktijk betekent dit dat je van aanpakken houdt en eenvoudig kunt schakelen tussen diverse taken en systemen die we hebben. Uiteraard beheers je de Nederlandse taal uitstekend in spraak en geschrift. Het betreft een zelfstandige functie, waarbij je regelmatig zult sparren met collega’s.
Je hebt ervaring met Microsoft Office, ervaring met Exact is een pré. Bij voorkeur heb je interesse in of affiniteit met de gezondheidszorg.

Wat bieden wij?
• Een functie voor 24 uur in de week verdeeld over 3 werkdagen (de dagen stellen we in onderling overleg vast).
• Een marktconform salaris, 8% vakantiegeld en een pensioenvoorziening.
• We werken hybride, dus gedeeltelijk thuis en gedeeltelijk op kantoor.
• Werken binnen een klein en hecht team met gezellige en betrokken collega’s.

Kom jij ons team versterken?

We zien je motivatiebrief en CV graag tegemoet. Je kunt deze mailen naar Sonja Ritskes – s.ritskes@fysiotek.nl.